Information vedrørende næste sæsons arrangementer

Situationen for vore arrangementer for næste sæson herunder Årsmøde og generalforsamling

Ved planlægningen af vore arrangementer for sæsonen 2021, har vi som udgangspunkt regnet med, at alt bliver ”normalt” i løber af foråret 2021. Men vi ved det naturligvis ikke på nuværende tidspunkt.

Ved vore arrangementer, har vi tilmeldinger fra alle er ønsker der ønsker at deltage. Det betyder, at vi ved eventuelle aflysninger har mulighed for at kontakte jer.

Dette gælder ikke for årsmødet og generalforsamlingen, der normalt afholdes i marts måned. Her er der ikke tilmelding. Hvis der  er restriktioner med hensyn til deltagerantal på det tidspunkt, risikerer vi, at ”for mange” møder op. Dette vil vi helst undgå.

Vi venter derfor med at arrangere årsmødet indtil vi ved mere. Vi opfordrer til at I  her holder øje med hjemmesiden – omkring 1.februar håber vi, at vi kan bringe nyt om dato og afholdelse.

Det er en meget beklagelig situation – især i betragtning af at vi ikke kunne afholde årsmøde i 2020

Præsentation af årets årbog

Igennem mange år, har vi præsenteret vores årbog ved en lille sammenkomst for medlemmer og presse – det er en hyggelig tradition.

I år kan vi på grund af de mange Corona-restriktioner, ikke planlægge efter det.

I skrivende stund ved vi, at der er forsamlingsforbud for mere end ti personer – foreløbig gældende til den 2. december – ingen ved lige nu , om forbuddet ophæves eller ændres.

Vi har derfor valgt ikke at arrangere præsentationen i starten af december – eventuelt vil vi forsøge at indbyde på et senere tidspunkt, hvis der bliver mulighed for det.Vi opfordrer derfor medlemmerne til at holde øje med vores hjemmeside :                  

www.historisk-samfund.dk, hvor det vil blive annonceret.